Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

The Bootleg Beatles (UK) in Q-Factory

donderdag 16 februari - 20:30

€31,00

Ter ere van het 50 jarige bestaan van het legendarische Beatles-album komen The Bootleg Beatles in 2023 terug voor een ‘Let It Be’ Anniversary show op 16 februari.

The Bootleg Beatles vertolken al meer dan 35 jaar de muziek van de grootste popgroep allertijden. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Als je je ogen dichtdoet hoor je de Beatles. Als je je ogen openhoudt, dan zie je de Beatles!

De band is ontstaan uit de cast van de West End show ‘Beatlemania’ en deelde het podium met grootheden als Elton John, Rod Stewart, David Bowie, Iggy Pop, en Oasis tijdens hun Earl’s Court shows. Ze traden op voor Beatles leden Sir Paul McCartney, George Harrison én zelfs voor de Engelse koningin. Met het gebruik van originele instrumenten en kostuums weten de vier muzikanten The Fab Four zo nauwkeurig na te bootsen dat het bijna griezelig is. De band speelt nummers die de band nooit live speelde, maar ook klassiekers als ‘Yesterday’, ‘Here Comes The Sun’, ‘Let It Be’, en ‘Hey Jude’ zullen zeker niet op de setlist ontbreken.

– Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar. –

Gegevens

Datum:
donderdag 16 februari
Tijd:
20:30
Kosten:
€31,00

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.