Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

The Doors Alive (rock)

zaterdag 18 september - 20:30

€33,00

The Doors Alive uit Engeland is de nummer 1 tribute band van de legendarische groep The Doors. Geen andere band weet de sound, look en magie van The Doors zo goed neer te zetten als The Doors Alive.

Zanger Mike lijkt in zijn voorkomen, houding en stem als twee druppels water op Jim Morrison. Om de herkenbare Doors-sound te creëren gebruiken ze precies dezelfde instrumenten als The Doors. Zo klinkt het karakteristieke orgel geluid van Ray Manzarek precies zoals het origineel. The Doors Alive neemt je mee terug naar de Flower Power-tijd inclusief alle grote hits als ‘Light My Fire’, ‘The End’ en ‘Riders On The Storm’. Ook komen minder bekende briljanten aan bod als ‘The Chrystal Ship’ en draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor, om de experience compleet te maken.

The Doors Alive heeft dan ook uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. En terecht!

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€33,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.