Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

The Overslept & Jasonwaterfalls | The Alliance Tour

zaterdag 3 december - 20:00

€18,40

The Overslept startte in 2014, toen jeugdvrienden Sem (lead vocals/ gitaar), Délano (gitaar/vocals), Tommy (basgitaar/vocals) en Daniël (drums) besloten hun krachten te bundelen en ‘rock’ nieuw leven in te blazen.

Met invloeden van artiesten als Fall Out Boy, Panic! At The Disco en Paramore, was de visie van hoe The Overslept moest klinken gelijk duidelijk; energieke songs, waarbij de zware drum en gitaarpartijen worden uitgebalanceerd met frontman Sem’s catchy melodielijnen en een ‘pop-minded’ benadering van de muziek. De sound is daarom het best te omschrijven als modern rock. Nadat de band een aantal singles en EPs op eigen kracht uitbracht, vervaardigde zij in 2017 nationale bekendheid met hit single ‘Stolen Car’. Dit resulteerde in dat de band in sneltreinvaart groeide, een hoop airplay realiseerde en op grote festivals als Pinkpop, Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Appelpop mocht optreden.

Go, go, JASON WATER….STOP! Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ‘90. Als je deze band met hun op Engelse sound geïnspireerde alternative rock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. JASONWATERFALLS klapt keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. De EP PILLARS bezorgde JASONWATERFALLS niet alleen de eretitel 3FM Talent, maar ook een nominatie voor de Edison Pop award 2021, categorie rock. Met de Popronde, twee eigen clubtours en meerdere internationale supports achter de rug is JASONWATERFALLS inmiddels een gevestigde naam in het Nederlandse rockcircuit.

Gegevens

Datum:
zaterdag 3 december
Tijd:
20:00
Kosten:
€18,40
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.