Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

The Warlocks. In Q-Factory

vrijdag 27 oktober om 20:00

€18,50

De in LA gevestigde groep The Warlocks, opgericht in 1999, produceert een meedogenloze, hypnotiserende muur van geluid die een botsing suggereert tussen klassieke psychedelia, Krautrock en The Velvet Underground.

Frontman Bobby Hecksher groeide op in de moerassen van Tampa Bay, FL, maar verhuisde op 16-jarige leeftijd naar LA, waar hij al snel geestverwanten vond, jammend met Beck op zijn Stereopathetic Soulmanure-album en maanlicht in de Brian Jonestown Massacre.

Het debuutalbum Rise & Fall (Bomp 2000) van de band zette hun sjabloon uiteen, maar het was de ondertekening van een wereldwijde deal met Mute en de release van Phoenix (2003) die hun bekendheid aanzienlijk verhoogde. Verschillende albums volgden, waaronder Surgery uit 2005, Heavy Deavy Skull Lover uit 2007, The Mirror Explodes uit 2009 en The Chain uit 2020.

Meedogenloos internationaal touren en de enorme kracht van het gigantische live-geluid van The Warlocks heeft een wereldwijde cultstatus voor de band opgebouwd die alleen maar is gegroeid en geïntensiveerd.

Gegevens

Datum:
vrijdag 27 oktober
Tijd:
20:00
Kosten:
€18,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.