Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Theater | Karmozijnrode Meisjes

donderdag 28 april - 20:30

€16,00

Na de succesvolle voorstelling ‘1000 kleine balletjes’ komt Trio Strotski met een nieuwe theaterproductie. ‘Karmozijnrode Meisjes’ is op 13 en 14 november in de Roode Bioscoop in Amsterdam in première gegaan en door het publiek zeer goed ontvangen.

De voorstelling gaat over de Russische avant-gardisten uit de jaren 20 en 30 van de twintigste eeuw. Het beschrijft de odyssee van een niet bij name genoemde Russische schrijver die doelloos door de straten van Sint Petersburg banjert. Tijdens zijn absurdistische omzwervingen komt hij oog in oog te staan met allerlei figuren die een rol in zijn leven hebben gespeeld of nog zullen spelen. Dichters, componisten, beeldende kunstenaars, politici, zwerfmonniken, zonderlingen, fantasten, spoken uit het verleden dan wel uit de toekomst. En niet te vergeten de dieren die langs hem heen sjokken of scharrelen, of boven zijn hoofd rondcirkelen.

In de voorstelling zijn teksten verwerkt van o.a. Charms, Chlebnikov, Majakovski, Malevitsj, Meyerhold, Tatlin, Zabolotski en Joseph Stalin.

‘Karmozijnrode Meisjes’ wordt gespeeld door Henri Overduin, Guy Sonnen en Henk Zwart, drie zanglustige theatermakers met jarenlange bühne-ervaring. De regie is in handen van Michael Helmerhorst, een regisseur die zijn sporen heeft verdiend met groots opgezette visuele theaterstukken maar zich ook in de kleine zaal een meester heeft getoond van strakke timing, object-manipulatie en verrassende visuele effecten.

Tickets € 16 / CJP/ Student: € 14 | Stadspas groene stip: € 4,50 | prijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar | Online zijn kaarten € 1 goedkoper dan aan de deur

Gegevens

Datum:
donderdag 28 april
Tijd:
20:30
Kosten:
€16,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.