Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Theater | Parallel Life – Edit Kaldor

zondag 10 oktober - 14:00 tot 17:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

One event on 9 oktober 2021 at 14:00

€5,00

Een theatrale reis voor op je telefoon, in je verbeelding en door de stad. Heb je je ooit voorgesteld hoe het zou zijn om iemand anders te zijn? Om wakker te worden in een ander lichaam, om de wereld te zien met andere ogen en de dingen te beleven zoals die ander ze zou beleven. Om te dromen als die ander en de gevoelens te hebben van die ander. Probeer je voor te stellen dat je iemand anders bent en jezelf per ongeluk op straat tegenkomt. Wat zou je zeggen?

Parallel Life is een interactieve voorstelling die wordt gespeeld voor en door individuele toeschouwers middels hun telefoons op de straten van Amsterdam West en Oost. Er worden lagen van fictie vermengd met de dagelijkse realiteit van het stadsleven en verborgen performance elementen. De voorstelling wordt speciaal voor elke deelnemer op basis van zijn of haar eigen input gemaakt. Door middel van een chatgesprek, met wat een vriendelijke vreemde of een bot zou kunnen zijn, wordt voor elke deelnemer een ‘profiel’ samengesteld. Vervolgens worden de profielen gewisseld en bevindt de toeschouwer zich vanaf dat moment in de huid van iemand anders. Iemand die wellicht op armlengte afstand is, die je elk moment tegen het lijf kan lopen.

Voorstelling om 14.00 en 17.00 uur.

Gegevens

Datum:
zondag 10 oktober
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.