Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Theater | Playground 4 – The Waiting Room

donderdag 22 september - 20:00

€15,00

Downstage Left presenteert Playground 4 – The Waiting Room  in Mike’s Badhuistheater. Bij elke Playground kiezen we een thema en presenteren we 3 tot 5 korte toneelstukken gebaseerd op dat thema, inclusief werk van opkomende toneelschrijvers.

Deze avond met korte toneelstukken gaat helemaal over de gesprekken die plaatsvinden terwijl mensen wachten op belangrijke beslissingen die hun leven kunnen veranderen.

De theaterstukken

Womberang
door Sue Townsend (auteur van Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 ¾ jaar)
De wachtkamer van een gynaecologische kliniek. Patiënten wachten zenuwachtig. Rita Onions arriveert. Haar verve en energie, gecombineerd met een totaal gebrek aan respect voor autoriteit, veroorzaakt anarchie met de patiënten.

Jail Bird
door Niall Cleary
Na een nacht zwaar drinken wordt een Ierse man wakker in de wachtcel van een Amsterdams politiebureau met een (pijnlijk) hoofd vol vragen. Wanneer kreeg hij een advocaat? Wat is er de avond ervoor gebeurd? En in hoeveel problemen zit hij eigenlijk?

The astronaut’s missing passport
door Denis Burke
Na haar eerste missie naar de ruimte, begint Sadaf aan haar reis naar huis in de veranderde omstandigheden van de COVID-19-pandemie, maar verliest onderweg haar paspoort.
Ze zit vast in een bureaucratische chaos op het immigratiekantoor van een Britse luchthaven en praat over Brexit, privatisering, standbeelden en nationalisme. De autoriteiten die haar vasthouden worstelen met hun twijfels over haar identiteit.

De voorstelling is in het Engels
Tickets

Gegevens

Datum:
donderdag 22 september
Tijd:
20:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Badhuistheater
Boerhaaveplein 28 1091 AT
Site:
www.badhuistheater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.