Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Theatervoorstelling Stichting Nieuwe Helden | Robin

vrijdag 10 september - 20:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 20:00, repeating until 10 september 2021

€7,50

Wereldwijd kampen bedrijven nog altijd met gigantische uitvalcijfers onder werknemers. De Corona Crisis heeft onze werk crisis alleen maar verder op scherp gezet. Het is tijd voor een wereldwijd functioneringsgesprek. Want hoe zet je de mens nu werkelijk centraal en zorgen we gezamenlijk voor een toekomst van inclusief, holistisch ondernemen?
In de theatrale talk Robin kijken we op basis van uitgebreid onderzoek naar de toekomst van werk en employee happiness. Welke methodes worden op dit moment gebruikt of uitgeprobeerd? Wat werkt daarvan wel en niet? Hoe kunnen we verregaande technologische mogelijkheden inzetten om steeds meer maatwerk te leveren en werknemers in hun kracht te zetten? En hoe ver zijn we eigenlijk bereid te gaan voor winstoptimalisatie?

Wees welkom bij de premièreweek van Robin. Tijdens het nagesprek gaan Isil Vos & Lucas de Man het gesprek aan met het publiek.

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 september
Tijd:
20:00
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.