Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Toekomst Amsterdamse nacht | Dag ontmoet nacht

vrijdag 22 januari - 20:30

v

Kunst en cultuur stoppen niet als de klok twaalf uur slaat. Juist in de nacht staan vernieuwers op, vind je innovatieve kunstvormen en kom je (sub)culturen tegen die overdag onzichtbaar lijken. Maar is er daadwerkelijk een verschil van dag en nacht, tussen wat voor en na zonsondergang plaatsvindt? Hoe onderscheiden we dag- en nachtcultuur van elkaar? En hoe brengen we ze dichter bij elkaar? Hoe verhouden festival-, rave- en nachtcultuur zich tot elkaar? Kortom, wat kan je in de nacht leren van de dag? Bijvoorbeeld binnen het gebied van talentontwikkeling en andersom? Gemeente Amsterdam werkt aan een visie op nachtcultuur en wil daarom deze vraag, samen met nachtprofessionals en andere betrokkenen, verkennen aan de hand van een serie gesprekken. Dit gesprek is het tweede in de reeks en zal net als de andere edities dienen als directe input voor de nachtvisie.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via ZoomBekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
vrijdag 22 januari
Tijd:
20:30
Kosten:
v
Activiteiten Categorieën:
,

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.