Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Training: Mentorschap, wat is dat?

vrijdag 14 mei - 13:00 tot 14:30

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 13:00, repeating until 21 mei 2021

Gratis

Bij de Assadaaka Community kunnen mensen terecht voor mantelzorgondersteuning, gespreksgroepen en ondersteunende activiteiten voor bijvoorbeeld kwetsbare doelgroepen. Heeft u de wens een mens met een beperking te ondersteunen en wilt u mentor worden? Maak dan in deze training kennis met het mentorschap.

U kunt aan deze training deelnemen, na aanmelding en bevestiging van onze kant. De training is ook bedoeld als deskundigheidsbevordering voor de door de Assadaaka Community gecertificeerde vertrouwenspersonen.

De training wordt verzorgt door de Dienst Geestelijke Verzorging van de Assadaaka Community. Deelnemers kunnen een certificaat van deelname verkrijgen.

Assadaaka Community is gevestigd aan de Polderweg 300, 1e etage in Amsterdam-Oost. Alleen toegang na aanmelding, en bevestiging door Assadaaka i.v.m. COVID preventie.

Aanmelden verplicht via [email protected] of telefonisch via 06-47440672.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 14 mei
Tijd:
13:00 tot 14:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Assadaaka Community
Polderweg 300 1093 KP

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.