Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Uitreiking Trouw Duurzame Top 100 | Pakhuis de Zwijger

donderdag 6 oktober - 18:30

Gratis

Wat is het meest duurzame initiatief van burgers van 2022? De veertiende editie van de Trouw Duurzame 100 komt eraan! De uitreiking vindt plaats tijdens een programma vol toonaangevende sprekers, inspiratie en debat. Wie bereiken de top 5 en wie is dé winnaar van 2022?

Bij de Trouw Duurzame 100 staat de duurzame burgerbeweging centraal. Het draait om mensen die zich inspannen om Nederland duurzamer te maken. Vaak samen, soms individueel. Door insecten te helpen, voedsel te produceren, afval op te ruimen, te protesteren voor het klimaat, te recyclen of spullen te delen. En ga zo maar even door. Het is de groene beweging, ‘de top van onderop.’

Tijdens deze avond is er ruimte voor de verhalen achter alle mooie initiatieven die onderdeel zijn van de Trouw Duurzame 100. Er is ook ruimte om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Daarnaast gaan we in gesprek met experts over de impact van burgerinitiatieven en over een aantal belangrijke en actuele onderwerpen en wordt aan het einde van de avond bekend wie dit jaar wordt uitgeroepen tot de nummer 1 van de Trouw Duurzame 100.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 6 oktober
Tijd:
18:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC
Site:
www.dezwijger.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.