Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Vandaag in Tapas Theater

donderdag 2 juni - 18:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 18:00, repeating until 4 juni 2022

TapasTheater is een theater én foodbar in één. Per avond spelen drie verschillende professionele voorstellingen van 20 minuten elk drie keer in theaterzaaltjes in het souterrain. Van toneel tot muziek en van cabaret tot musical. Je bepaalt zelf hoe laat je binnen komt en of je twee of drie voorstellingen bezoekt.

Zaal 1

Babbe & Ewout | Babbe & Ewout | Muziektheater

‘Liever verliefd dan wijs’ brengt een waargebeurd liefdesverhaal van een beroemd koppel. Door middel van interview fragmenten en flashbacks krijg je als bezoeker een steeds beter beeld van de reis die dit beroemde koppel heeft afgelegd waarbij de waarheid zichzelf langzaam prijs geeft. Het échte verhaal blijkt veel minder rooskleurig dan ze aan de buitenwereld hebben laten zien.

Ewout Heijbroek en Babbe van Kraaij zijn beiden afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Babbe is werkzaam als o.a. actrice, choreograaf en vertaler. Ewout speelt bij Theater Terra en is ook werkzaam als licht-technicus.

Zaal 2

Francesca | I have a dream | Singer-Songwriter | Language no problem

Singer-songwriter Francesca Paola deed op 18-jarige leeftijd mee aan de Italiaanse Idols, vergaarde nationale bekendheid én behaalde de finale. Ze was hard op weg om met haar muziek de wereld een beetje mooier te maken. Maar de heftige competitie op zo’n jonge leeftijd zorgde ervoor dat haar stem uiteindelijk zelfs weigerde om nog te zingen en ze moest haar liefde voor muziek parkeren.

Toen ze zes jaar later in Amsterdam – waar ze tegenwoordig woont – een concert van Lady Gaga bijwoonde, zorgde dat voor een emotionele ontlading en sindsdien is de muziek terug in haar, én dus ook in ons, leven.

Inmiddels werkt ze met topproducers aan haar tweede EP. In TapasTheater presenteert Francesca een aantal zelfgeschreven, Engelstalige nummers. Geïnspireerd op haar eigen levensachtbaan, over o.a. het niet opgeven van je droom, ongeacht wat andere mensen zeggen.

Zaal 3

Thom | Het begaafde kind | Cabaret

Wat is het toch fijn om naar iemand te luisteren die het allemaal haarfijn doorheeft. Thom Gerrits is een persoon bij wie dat bij uitstek het geval is. Al als jong kindje bleek hij de gave te hebben om zijn rol in de wereld te begrijpen. In de cabaretvoorstelling ‘Het Begaafde Kind’ neemt hij je mee in het leven dat hij perfect onder controle heeft.

Voor Thom Gerrits is cabaret een uitspatting van pure blijdschap. In zijn voorstelling combineert hij energiek spelplezier met diepere thema’s en tragiek. Hij laat hierbij geen enkel middel onbenut. Hij verweeft liedjes, dansjes en verhalen tot een wervelend geheel.

Tekst en spel Thom Gerrits | Muziek Winwel Productions
Regie begeleiding Eva Bauknecht

Gegevens

Datum:
donderdag 2 juni
Tijd:
18:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

TapasTheater
Andreas Bonnstraat 40-H 1091BA
Site:
https://www.tapastheater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.