Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Vandaag in Tapas Theater

woensdag 15 juni - 18:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 18:00, repeating until 18 juni 2022

TapasTheater is een theater én foodbar in één. Per avond spelen drie verschillende professionele voorstellingen van 20 minuten elk drie keer in theaterzaaltjes in het souterrain. Van toneel tot muziek en van cabaret tot musical. Je bepaalt zelf hoe laat je binnen komt en of je twee of drie voorstellingen bezoekt.

Zaal 1

De Amazones | Dwarsliggers | Muziektheater

Dwarsliggers de musical is een ode aan het activisme, dat nogal een imago-uitdaging heeft. Muziektheatercollectief de Amazones geeft je een beter beeld van de beweegredenen én ook worstelingen van het dagelijks leven van een klimaatactivist. Een strijd waarin angst, euforie, schaamte, hoop, depressie en liefde elkaar continu afwisselen.

Deze strijd wordt bezongen in kwetsbare elektronische popsongs en teksten rechtstreeks uit het hart. Wij verwachten dat Willemijn Böcker & Ayla van Summeren met hun strijd ook jouw hart zullen veroveren en misschien zelfs uiteindelijk op (meer) begrip kunnen rekenen.

Springen in de hof vijver, de Zuid As blokkeren of banners droppen van Shellgebouwen…
“- Waarom toch al die moeite?”
“Niet omdat ik wil, maar omdat het gewoon móet gebeuren.”

 Zaal 2

Alfred van den Heuvel | De deur staat open | Toneel

Acteur Alfred van den Heuvel ken je waarschijnlijk uit de populaire TV-serie ‘Kinderen geen Bezwaar’ of van een van zijn talloze andere rollen. In TapasTheater gaat hij solo en speelt hij de zelfgeschreven tragikomische monoloog ‘De deur staat open!’. Over een man die geduldig wacht totdat hij eindelijk naar binnen mag.
Langzaam ontvouwt zich het verhaal van een man die vol van zichzelf is, maar lang niet zo veel voor elkaar krijgt als hij denkt. Stukje bij beetje wordt hij zich daarvan bewust. Een ontroerend portret met een lach en een traan. En jij zit er letterlijk bovenop.

Alfred wordt geregisseerd door Bruun Kuijt.

 Zaal 3

Christian | Drift | Cabaret

Verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan menselijke driften. Ga met Christian de strijd aan met je innerlijke ‘ik-je’ en verlaat de zaal vervolgens in een staat van ongekende extase. Een muziektheatervoorstelling waarin eigenzinnige verhalen worden gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen en theatrale driftbuien.

​Christian van Eijkelenburg nam in zijn afstudeerjaar de Jos Brink Genesius Penning in ontvangst; een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende, afstuderende student van dat jaar.

Van 2015 tot en met 2021 vormde hij samen met Sanne Franssen het theaterduo De Fransse Eijkel en wonnen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst festival en de Rabo Talent Award. Pers omschreef hun voorstellingen o.a. als ‘’vernieuwend, fysiek en eigentijds”. Na mooie successen te hebben geboekt als duo wordt het tijd om toe te geven aan zijn eigen innerlijke driften en gaat Christian nu solo. Wij zijn vereerd dat hij zijn eerste stappen op dat gebied bij TapasTheater zet!

 

Gegevens

Datum:
woensdag 15 juni
Tijd:
18:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

TapasTheater
Andreas Bonnstraat 40-H 1091BA
Site:
https://www.tapastheater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.