Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Vandaag in Tapas Theater

woensdag 22 juni - 18:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 18:00, repeating until 25 juni 2022

An event every day that begins at 16:00, repeating until 26 juni 2022

TapasTheater is een theater én foodbar in één. Per avond spelen drie verschillende professionele voorstellingen van 20 minuten elk drie keer in theaterzaaltjes in het souterrain. Van toneel tot muziek en van cabaret tot musical. Je bepaalt zelf hoe laat je binnen komt en of je twee of drie voorstellingen bezoekt.

Zaal 1

Marlijn & Marco | Twee | Muziektheater

‘Twee’ is een luchtige, doorgezongen musical van Marlijn van Dijk en Marco Hoving over de liefde.

Over twee mensen op twee momenten in de tijd. Over eerste dates en het ongemak dat daarbij komt kijken. Over de talen van de liefde en elkaar verkeerd verstaan. Over de ander zien zoals hij/zij is, in plaats van hoe je wil dat de ander is. Over vonken die alleen kunnen overspringen als het juiste moment daar is.

Zaal 2

Iris | Een vrouw alleen | Toneel

Iris Heusschen speelt deze tragikomische monoloog over een optimistische jonge vrouw die alles heeft, behalve haar vrijheid.

Ze bespreekt haar leven, als vrouw, als echtgenote en als geliefde. Haar verhaal is tragisch, maar indrukwekkend verpakt in humor, overdrijving en lichtheid.

‘Een Vrouw Alleen’ is een bewerking van de toneeltekst die Nobelprijswinnaar Dario Fo samen schreef met zijn vrouw Franca Rame. De regie is in handen van Koos Dam.

Zaal 3

Christian | Drift | Cabaret

Verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan menselijke driften. Ga met Christian de strijd aan met je innerlijke ‘ik-je’ en verlaat de zaal vervolgens in een staat van ongekende extase. Een muziektheatervoorstelling waarin eigenzinnige verhalen worden gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen en theatrale driftbuien.

​Christian van Eijkelenburg nam in zijn afstudeerjaar de Jos Brink Genesius Penning in ontvangst; een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende, afstuderende student van dat jaar.

Van 2015 tot en met 2021 vormde hij samen met Sanne Franssen het theaterduo De Fransse Eijkel en wonnen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst festival en de Rabo Talent Award. Pers omschreef hun voorstellingen o.a. als ‘’vernieuwend, fysiek en eigentijds”. Na mooie successen te hebben geboekt als duo wordt het tijd om toe te geven aan zijn eigen innerlijke driften en gaat Christian nu solo. Wij zijn vereerd dat hij zijn eerste stappen op dat gebied bij TapasTheater zet!

 

Gegevens

Datum:
woensdag 22 juni
Tijd:
18:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

TapasTheater
Andreas Bonnstraat 40-H 1091BA
Site:
https://www.tapastheater.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.