Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Vanzetti’s Vinyl Popquiz-Light

8 november 2021 - 20:00

€4,00

Wie kent het fenomeen inmiddels niet? Lekker quizzen in kroegsfeer met vrienden om de sleur te doorbreken? Dan zit je bij Vanzetti’s Vinyl Popquiz-Light helemaal goed.
Ooit begonnen in 1995 in het notoire nachtcafé De Fabriek was muzikant en bareigenaar Rob van Zandvoort een van de eerste popquiz-hosts van Amsterdam. Na omzwervingen langs diverse theaters en meer dan 30 online popquizzen tijdens de corona-lockdown is het nu weer de hoogste tijd voor een bijzondere quiz op locatie. Na de eerste editie van 13 sept, nu de tweede editie in de Nieuwe KHL!

Rob draait alle muziekfragmenten live uit zijn eigen fraaie singles-collectie. Sixties, Seventies, Eighties, Britpop, Nederpop, alles komt wel een keer aan bod, gegroepeerd rond verschillende thema’s! Het speelniveau zal niet al te moeilijk zijn (vandaar de toevoeging ‘light’) en tijdens de muziek-bingo halverwege valt er individueel ook nog wat te winnen.

Kosten zijn: €4,- p.p. Inschrijven kan in teams van max. 4 personen bij:  [email protected]
Aanvang van de quiz is 20:00 (bar open vanaf 19:00), einde van de quiz valt rond 23:00

Gegevens

Datum:
8 november 2021
Tijd:
20:00
Kosten:
€4,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.