Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Verhalen op Vrijdag | Fok me hokje

vrijdag 12 februari - 20:30

vrijwillige bijdrage

Meer dan de helft van de openlijke LHBTIQ+-jongeren werd in het afgelopen jaar met hun seksuele oriëntatie gepest of kreeg andere negatieve reacties. De helft van deze jongeren denkt wel eens aan zelfmoord. Hoe kun je als jeugdprofessional zorgen dat het op school veiliger wordt voor queers en dat zij zich er net zo welkom voelen als hun cis-hetero schoolgenoten?

Redouane Amine leidt vanuit Pakhuis de Zwijger een gesprek over de lessen die we kunnen trekken uit het project FOK ME HOKJE van Studio 52nd. Te gast zijn twee Amsterdamse jongeren die deelnamen aan project, Maryse Knook, Glenn Helberg en René Strik om te praten over de kansen om de veiligheid van LHBTIQ+’ers op school te verbeteren. Acteurs Dioniso Matias, Smita James en Diederik Kreike dragen de teksten van de jongeren voor.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom | Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
vrijdag 12 februari
Tijd:
20:30
Kosten:
vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.