Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Vierdelige Evolutiecursus

zondag 24 oktober - 10:00 tot 13:00

€100,00

Een vierdaagse cursus over de gehele evolutie van het plantenrijk. Aan de hand van de levende plantencollectie van de Hortus gaat u door miljoenen jaren geschiedenis. U gaat zien dat de evolutie van de planten zeer sterk samenhangt met de evolutie van onze planeet en met de ontwikkelingen van het dierenleven. Zonder microscoop, en zonder lang stil te staan bij de evolutie op het niveau van de plantencel, krijgt u door de verhalen van Arend Wakker een goed beeld van de evolutie: van een groene alg tot een bloeiende orchidee.

Deze cursus wordt gegeven door Arend Wakker van Open Oog producties. Arend Wakker is van origine geoloog en heeft zich bij de Hortus Botanicus Amsterdam ontwikkeld tot plantenkenner en botanisch rondleider. Open Oog producties biedt avontuurlijke wandelingen, natuurexcursies en informatieve lezingen.

Aanmelden en online tickets
De cursusdagen vinden plaats op 24, 31 oktober en 7, 14 november 2021. Iedere wandeling duurt ongeveer 2,5 uur (plus een half uur pauze) van 10.00-13.00 uur.
Deelname € 100,- inclusief literatuur.

Gegevens

Datum:
zondag 24 oktober
Tijd:
10:00 tot 13:00
Kosten:
€100,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.