Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Voltage + Outside Revelation | Southern rock

vrijdag 4 september - 20:30

€14,95

Voltage, de band rondom frontman en zanger/gitarist Dave Vermeulen brengt op 1 mei 2020 hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’. Met het nieuwe album gaat Dave Vermeulen terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen en werken met de beste take. Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert.

Dave Vermeulen had zijn persoonlijke doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Zijn inschrijving voor The Voice of Holland kwam voort uit het verliezen van een weddenschap. Met zijn stevige rockclassics en powerballads groeide de populariteit van deze sympathieke Brabander wekelijks en eindigde hij in de finale op de 2e plaats.

Hij koos echter heel bewust om met zijn band Voltage door te gaan. Naast Dave bestaat Voltage uit Ruard Sanders, Kai Liebrand en Bart Candel.

Outside Revelation verzorgd de support van de avond. Outside Revelation is een Heavy Groove Rock band met een vooruitstrevende sound. Ze hebben al het goede van de 70’s gepakt en dit in een moderne stijl gegoten. Maar het allerbelangrijkste, ze hebben er een hoop groove aan toegevoegd!

Gegevens

Datum:
vrijdag 4 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€14,95
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Website:
q-factory-amsterdam.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden