Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Muziek | Voor de GRAP presenteert SQUIRREL

woensdag 24 februari - 20:00

€15,00

Squirrel is singer-songwriter Joram Tornij (1980).
Van juli tot en met september 2020 verschenen de eerste 3 singles van Squirrel getiteld Dreaming, Changing en Remember. De singles zijn onderdeel van het album Quiet Life, het debuutalbum van Squirrel. Quiet Life is een break up album. De teksten schreef hij deels samen met zijn ex-vriendin. Squirrel nam de liedjes voornamelijk op in zijn thuisstudio. De opnames voor Quiet Life vonden plaats in een periode van 5 jaar. Het album verscheen op 16 oktober 2020, zijn verjaardag. Hiermee lost hij de belofte aan zichzelf in om zijn eerste soloplaat af te hebben op zijn 40e verjaardag.
Squirrels stijl is onder andere beïnvloed door de muziek van Leonard Cohen, J.J. Cale, Neil Young en Wilco. Zijn stem doet soms denken aan die van José Gonzales of Damien Jurado.

Tickets kosten 15,00, waarvan 10,00 rechtstreeks naar de artiesten gaat. Er zijn ook kaarten inclusief een hoofdgrecht voor 32,50 p.p.

Tickerts denieuwekhl.stager.nl

Gegevens

Datum:
woensdag 24 februari
Tijd:
20:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.