Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Voorwerf Marineterrein | Vogelworkshop

zondag 19 juni - 08:00 tot 10:00

Met de gepassioneerde vogelaar Lars Buckx ga je op zoek naar de vogels op het Marineterrein. Hij leert je hoe je door te luisteren vogels kan herkennen en bespreekt de karakteristieke kenmerken van verschillende vogels. Lars zit vol met interessante weetjes over (stads)vogels en deelt deze graag tijdens een vogelsafari door de verschillende (dak)landschappen van het Marineterrein. Laat je verrassen! Meld je hier aan voor een van de vogelworkshops. Verrekijkers zijn aanwezig.

Deze workshop is onderdeel van de Open Groen Dag. Op 19 juni openen tientallen groene locaties in Amsterdam en Almere hun deuren. Een dag om er met familie en vrienden op uit te trekken om de natuur in je buurt te ontdekken. Bekijk het hele programma op: wemakethecity.green/opengroendag.

De Voorwerf is misschien wel het bekendste en geliefdste stukje van het Marineterrein. Maar kennen we het wel echt? Met het programma Maak de Voorwerf mee gaan we de hele maand juni met leuke activiteiten op zoek naar de verborgen schatten van de Voorwerf. Voor jong en oud is er van alles te doen, zien en beleven.

 

Gegevens

Datum:
zondag 19 juni
Tijd:
08:00 tot 10:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam, 1018 JA

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.