Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Vrijdagmiddagconcert | Diana Kantner & Aarón Ormaza Vera

vrijdag 10 december - 14:30

Vrijwillige bijdrage

Mezzosopraan Diana Kantner en pianist Aarón Ormaza Vera brengen o.a. Edvard Grieg’s liedcyclus Op. 48 en George Crumb’s “Three early songs”. Het programma gaat over het pure leven. Over wat we voelen, wat we doen, wat we willen. Over huilen, lachen, liefde en verlies. Over alles daar tussenin. Het overvalt ons met kracht en wild, zonder excuses, als een kus met gesloten ogen. Maar soms vervaagt de werkelijkheid, wordt deze ongrijpbaar. Onze gedachten? We kunnen ze niet meer duidelijk uitdrukken. Onze dromen? Ze zijn wazig en bewolkt, als een grijze winterdag. En onze gevoelens? Ze laten ons in de aarde smelten, maken ons één met de natuur, en uiteindelijk begrijpen we dat tijd onze beste vriend is.

Gratis toegang, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. | Reserveren is verplicht i.v.m. de coronamaatregelen en via www.oosterkerk-amsterdam.nl/reserveren

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 december
Tijd:
14:30
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Oosterkerk
Kleine Wittenburgerstraat 1 1018 LS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.