Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Vroeg verloren. Film en diner in de Nautiluszaal

donderdag 18 juli om 19:00

€13,00

In Vroeg verloren onderzoekt schrijver en podcastmaker Liesbeth Rasker de impact van de vroege dood van haar moeder. Een zoektocht die haar langs lotgenoten, familieleden en andere aanverwanten brengt die haar helpen kleur te geven aan het verleden. Om zo inzichten te verkrijgen in de onmogelijke opgave op jonge leeftijd te moeten omgaan met een verlies dat niet te dragen is. Een film over de dood, het bijbehorende verdriet, het verlangen dat allemaal uit de weg te gaan – en wat er gebeurt als ontkennen niet langer gaat.

Regie Tessa Louise Pope

Zoals smaken uit onze kindertijd verborgen herinneringen kunnen doen herleven, stelt voedsel ons in staat verbinding te maken met wat er niet meer is. In veel culturen wordt eten ervaren als een ritueel dat de wereld van de levenden en overledenen verbindt. Eten kan troosten. Voor deze filmavond nodigen we jullie uit om gezamenlijk aan een mooi gedekte tafel naar de film te kijken. Om samen te eten met regisseuse Tessa Louise Pope, Tamara Vuurmans (eindredactie) en editor Axel Skovdal Roelofs.

Ons 3-gangen menu is geïnspireerd door Marije Vogelzang’s ‘White Funeral Meal’ en ‘La cuisine de la consolation’ van Stéphanie Schwartzbrod.

19.00 uur – Welkom & Voorgerecht
19.30 uur – Vroeg verloren
20.45 uur – Meet the filmcrew, Hoofdgerecht & Dessert

 

Gegevens

Datum:
donderdag 18 juli
Tijd:
19:00
Kosten:
€13,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Nautilus Zaal
Eef Kamerbeekstraat 1006 1095 MP + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.