Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Watergraafjes

zondag 12 september - 10:00 tot 18:00

€5,00

Kindertheaterfestival Watergraafjes is een magisch festival waar theater, creativiteit, speelsheid en gezelligheid samenkomen! Een deel van Park Frankendael wordt omgetoverd tot festivalterrein, waar verspreid over de dag verschillende kindervoorstellingen te zien zullen zijn. Ook kunnen kinderen meedoen aan yogalessen, theater- en muziekworkshops.

Zo kan er meegezongen worden met Dikkie Dik, en gaan we op avontuur met Kikker en zijn vriendjes. Laat je betoveren door de bekende theaterartiest Hakim, en doe mee met de acrobatische voorstelling Klauterstout. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders, en worden gespeeld op verschillende locaties in het park. Geheel in festivalstijl staan er foodtrucks waar tussendoor wat lekkers gegeten en gedronken kan worden.

Een entreeticket kost € 5 per stuk (excl. servicekosten) en geeft toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen op het festivalterrein. Kinderen van 0 en 1 jaar hebben geen ticket nodig.

De voorstellingen en workshops hebben een beperkte capaciteit. Placering gebeurt op volgorde van binnenkomst. Vol = vol. Er is een mogelijkheid om het terrein te verlaten en later op de dag weer terug te komen.

Corona maatregelen:
Bezoekers van 13 jaar en ouder zijn gevaccineerd, hebben aantoonbaar corona doorgemaakt, of kunnen een negatieve testuitslag tonen.

Gegevens

Datum:
zondag 12 september
Tijd:
10:00 tot 18:00
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Park Frankendael
Middenweg 72
Amsterdam, 1097 BS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.