Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

We The Power: film + nagesprek | Pakhuis de Zwijger

vrijdag 9 september - 20:00

Gratis

In Europa hebben steeds meer mensen moeite met het betalen van hun energierekening. Energiekosten schieten omhoog vanwege internationale ontwikkelingen, de grootschalige transitie naar duurzame bronnen gaat langzaam en deze winter wordt gevreesd voor een koude winter waardoor vele huishoudens hun rekeningen niet meer kunnen betalen. Stel je voor dat je het traditionele energiesysteem omver werpt en de macht van schone elektriciteitsproductie teruggeeft aan je buren.

‘We The Power’ volgt mensen uit Europa die de stap hebben gezet een energiecoöperatie op te zetten om zelf duurzame energie op te wekken. Dit doen ze samen met vrienden, familie en andere visionairs door wettelijke barrières te doorbreken. Goed voor de planeet en de portemonnee. Ook in Nederland groeien energiecoöperaties in populariteit: we kennen hier inmiddels ruim 650 energiecoöperaties.

In dit programma kijken we samen de film We The Power. Gevolgd door een nagesprek met sleutelfiguren uit de film en pionier in de energietransitie. Iets voor jou of je buurman? Kom gezellig samen naar Pakhuis de Zwijger en laat je inspireren.

Gegevens

Datum:
vrijdag 9 september
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC
Site:
www.dezwijger.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.