Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Werklab | Kunstmatige Intelligentie

woensdag 6 april - 15:00

Gratis

Wil jij meepraten en beslissen over hoe kunstmatige intelligentie (KI) in Amsterdam wordt toegepast? Kom dan naar het KI-Werklab op 6 april. We gaan in op een werkelijke casus over de inzet van camera-auto’s in Amsterdam.

De toepassing van kunstmatige intelligentie (KI) in de stad heeft gevolgen voor alle inwoners. Daarom moet iedereen kunnen meepraten én beslissen over hoe en waarom KI wordt ingezet.

Tijdens het KI-Werklab gaan we aan de slag met een echte casus over de inzet van camera-auto’s in de straten van onze stad. Samen met hoogleraar Peter-Paul Verbeek onderzoeken we de effecten van deze technologie op onze omgeving. Samen bepalen we welke waarden belangrijk zijn bij het gebruik van de camera-auto.

Je hoeft geen kennis het hebben van kunstmatige intelligentie. Je beleeft een dynamische middag waarin je meer leert over kunstmatige intelligentie en meedenkt over de toepassing ervan in jouw buurt.

Je hoeft geen kennis het hebben van kunstmatige intelligentie. Je beleeft een dynamische middag waarin je meer leert over kunstmatige intelligentie en meedenkt over de toepassing ervan in jouw buurt. Je kunt je hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
woensdag 6 april
Tijd:
15:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Framer Framed
Oranje-Vrijstaatkade 71 1093 KS
Site:
framerframed.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.