Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

What Do I Hear?

maandag 22 november - 13:00 tot 15:30

Gratis

Wat als iedereen zou kunnen genieten van de ervaring van geluid in kunstwerken, ook een doof/slechthorend publiek? Middels de internationale samenwerking van kunstenaars, ontwerpers, ingenieurs, een componist, architect en kunsthistorica is er een reeks prototype-tools gemaakt die de zintuigelijke vertaling van geluid naar tactiele ervaringen mogelijk maakt.
What Do I Hear? is het resultaat van artistiek onderzoek naar hoe door middel van technologie de perceptie van toegankelijkheid en inclusiviteit voor mensen met een zintuiglijke handicap opgerekt kan worden. Het uiteindelijke doel van het project is om deze zintuiglijke ‘tools’ in te bouwen in de architectuur van ruimtes waar kunst wordt gepresenteerd.
De prototypes zullen in de ruimte van Bradwolff Projects voor het eerst worden geïnstalleerd en getest. De presentatie is onderdeel van de testfase van de eerste prototypes. Deze tools voor zintuiglijke vertaling van geluid naar trillingen zijn in de zomer van 2021 gemaakt.

De presentatie tussen 22 en 28 november gaat gepaard met workshops, gebruikerstests en andere vormen van experiment met de prototypes voor individuen en groepen. Voor meer informatie en afspraken kunt u contact opnemen met [email protected]
Tijdens de reguliere openingstijden van Bradwolff Projects zijn de prototypes te bekijken en te ervaren. https://www.bradwolffprojects.nl/bradwolff-projecten/contact-2/.
What Do I Hear? is een samenwerking van The OtherAbilities (Nederland) en VibraFusion Lab (Canada).

Gegevens

Datum:
maandag 22 november
Tijd:
13:00 tot 15:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Bradwolff Projects
Oetewalerstraat 73 1093 MD

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.