Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Wiegeling (6-18 maanden). Frisse Oren. In het Muziekgebouw

vrijdag 15 september om 09:30

€10,00

Met Wiegeling brengt Frisse Oren een ode aan het wiegelied. In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een ud-speler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Spelers en publiek bevinden zich samen in het decor van bewegende abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken. Een feest voor alle zintuigen waarin het heerlijk deinen en doezelen is.

Een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van de Syrische Jaber Fayad is het vertrekpunt voor Wiegeling. Ook hoor je in Jabers composities invloeden van muziek van over de hele wereld en van alle tijden terug. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je met een glimlach terugdenken aan plekken waar je zelf misschien nog nooit bent geweest. Ouder en kind hebben een eigen zitplek in dit decor, maar rondkruipen mag ook.

Om 09.30 uur, 11.00 uur en 12.30 uur

Uitvoerenden
Anneke Wensink regie
Theun Mosk scenografie
Jaber Fayad muziek, ud
Sterre Konijn sopraan, duduk
Rudi van Hest klarinet

€ 16,00 / € 13,00 reductie

Gegevens

Datum:
vrijdag 15 september
Tijd:
09:30
Kosten:
€10,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.