Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Wild Romance | Herman’s 75th Birthday Bash

vrijdag 5 november - 20:00

€25,00

Vrijdag 5 November 2021 is de dag dat Herman Brood 75 jaar zou zijn geworden. Bij zijn ‘Final Checkin Out’ vanaf het Hilton Hotel Amsterdam had Herman Brood dat handgeschreven emotionele briefje in zijn binnenzak met zijn tekst :

“ Maak er een feest van…..!! “

Deze wijze worden gaan we op de 5e zeker eerbiedigen met een groots feest en eerbetoon aan Herman. Natuurlijk komt ook zijn legendarische begeleidingsband Wild Romance, Nederlands meest swingende
en authentieke Rock ’n Roll Band ‘live’ ten tonele !
Wild Romance is helemaal hot na meer dan een jaar lang geketend en gedwongen thuis te hebben gezeten… de agenda is weer vol gestroomd met shows in binnen- en buitenland.

Verwacht deze 5 november een spectaculaire avond zoals je gewend bent van onze Wild Romance, met een aantal speciale gasten die Herman’s Birthday Party groots gaan vieren. Als echte Brood-liefhebber kan en mag je dit feest niet missen!

In het voor programma staat de talentvolle band SØCKS!

SØCKS is een band die bestaat uit drums, sint, bas en zang. Met onder anderen vele samples en elektronische bliepjes en blonkjes. Bas en zang zijn de kern van de composities en vertellen een uniek verhaal die word ondersteund door synth en drums. Vele luisteraars hebben geen idee hoe ze deze unieke en vernieuwende muziek stijl moeten noemen. Maar een ding is zeker, het is het luisteren waard.

SØCKS staat op 19 november in de finale van de Amsterdamse Popprijs!

Gegevens

Datum:
vrijdag 5 november
Tijd:
20:00
Kosten:
€25,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.