Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Wild Romance | Herman’s 76th Birthday Bash

zaterdag 5 november - 19:30

€25,00

Zaterdag 5 november staat Wild Romance in de Q- Factory ter ere van Herman’s 76e verjaardag. Bij zijn ‘Final Check Out’ vanaf het Hilton Hotel te Amsterdam had Herman een handgeschreven iconisch briefje in zijn binnenzak met de inmiddels bekende tekst: “Maak er een mooi feest van. En misschien zie ik jullie nog eens!”

En dat is precies wat we gaan doen! Geheel volgens de traditie zoals jullie van ons gewend zijn wordt Herman’s verjaardag groots gevierd op 5 November 2022 in de Q-Factory te Amsterdam. Natuurlijk hoort zijn legendarische begeleidingsband Wild Romance daar ook bij. Met albums als Shpritz en Cha Cha en bekende hits als Saturday Night en Rock & Roll Junkie groeiden ze uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend. De mannen, waaronder de bekende ster-gitaristen Dany Lademacher en David Hollestelle, maken Wild Romance nog steeds de meest authentieke rock ‘n’ roll band van Nederland. Én, we mogen al verklappen dat de band nu bezig is met het opnemen van een nieuw album dat begin 2023 uit zal komen.

Verwacht 5 november een bijzondere avond waarop de verjaardag van Herman geheel in stijl gevierd wordt. Een toffe support act genaamd Sturdy – nieuw jong aanstormend talent! – verzorgd het voorprogramma. Ook kun je deze avond voorafgaand aan de shows kijken naar ‘Knocking on Herman’s Door’: de nieuwe documentaire van Stefano Bertacchini die vorig jaar in première ging. Hij maakte deze film naar aanleiding van het twintig jaar overlijden van Herman. De documentaire belicht de onstuimige Amsterdamse popscene van de jaren 70 met niet eerder vertoonde archiefbeelden van Herman & his Wild Romance tijdens het maakproces van Cha Cha. Wij willen Herman’s 76th Birthday Bash groots vieren, en dat doen we graag samen met jou! Als Brood liefhebber kún je dit jaarlijkse feest niet missen.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 5 november
Tijd:
19:30
Kosten:
€25,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.