Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop | ‘Hoe langer je kijkt, hoe meer je begrijpt’

woensdag 17 november - 14:00 tot 17:00

Gratis

Soms ontmoeten we iemand niet zomaar… Dat zijn van die bijzondere ontmoetingen met een speciale reden.

Onze ontmoeting met Tine van Wijk is zo’n bijzondere ervaring. Tine woont op IJburg en is inmiddels 83, maar staat volop in het leven en ze heeft een prachtig verhaal te vertellen. Dat verhaal deelt ze graag met jou tijdens de gratis introductie voor de workshop ‘Hoe langer je kijkt, hoe meer je begrijpt’.

De basis van deze workshop gaat over aandacht geven en krijgen. Aandacht voor jezelf, voor wat je maakt en aandacht voor de wereld die je omringt.

Uitgangspunt is in stilte twintig minuten lang kijken naar een kunstwerk uit de collectie dat je zelf hebt gekozen.

Vervolgens ga je naar je papier en je pen of potlood (zelf meenemen) en laat je je hand het werk doen door de woorden te schrijven die geschreven willen worden of de lijnen te laten verschijnen zonder in te grijpen. Je kunt ook deelfoto’s maken en ontdekken dat deze delen een nieuw verhaal vertellen.

Het zou fijn zijn als je ons laat weten of je van plan bent om te komen. aanmelden via [email protected] of [email protected]

Gegevens

Datum:
woensdag 17 november
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Factor IJ
Pampuslaan 11 1087 MB
Site:
https://www.factor-ij.amsterdam/

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.