Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop | SoundLab

zondag 5 juli - 13:00 tot 14:30

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every week that begins at 13:00 on zondag, repeating until 16 augustus 2020

€8,50

Ooit van een MODi, Dato of hothand gehoord? En wist je dat je met een washandje of plastic flessen ook muziek kunt maken? In onze workshop SoundLAB maak je kennis met wonderlijke instrumenten, en ontdek je hoe ‘gewone’ voorwerpen gebruikt worden in een compleet nieuw muziekinstrument. We hebben een grote familie aan unieke elektronische en akoestische instrumenten, de meeste zijn speciaal voor SoundLAB gemaakt. De grap is: iedereen kan er muziek mee maken.

De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar met volwassenen. Samen bedenk je een nieuw muziekstuk dat je aan het einde presenteert. Met je groepje en onder begeleiding van een muzikale workshopleider ga je op ontdekkingstocht langs allerlei (te) gekke instrumenten. En heb je ze een beetje onder de knie? Dan kan je er samen een muziekstuk mee maken, dat helemaal door jullie zelf bedacht, gemaakt en gespeeld wordt.  Een superleuke en unieke ervaring, waarvoor noten lezen of een instrument kunnen spelen niet nodig is.

SoundLAB corona-proof
We willen onze bezoekers graag veilig, ongestoord en zo zorgeloos mogelijk laten genieten van onze SoundLAB workshops. Om dit in deze coronatijden te kunnen realiseren, hebben we een uitgebreid protocol opgesteld. Vraag hier gerust naar bij je bezoek.

Personen uit hetzelfde huishouden werken samen aan een compositie. Kinderen onder de 12 jaar mogen wel bij elkaar in een groepje, zij hoeven geen afstand te houden.

Gegevens

Datum:
zondag 5 juli
Tijd:
13:00 tot 14:30
Kosten:
€8,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Website:
www.muziekgebouw.nl

Wijzigingen voorbehouden