Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Yoga in de Palmenkas

maandag 14 juni - 18:00 tot 19:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 18:00, repeating until 16 juni 2021

€17,50

Tijd doorbrengen in de natuur heeft een positieve invloed op ons lichaam, onze geest en ons welzijn. Daarom organiseert de Hortus: Yoga in de Palmenkas op 7, 8 14 en 15 juni.

Middenin de Hortus van Amsterdam tussen de eeuwenoude plantencollectie kun je deze zomer helemaal tot rust komen. Op vier avonden in juni organiseren we een 1h Vinyasa Yoga sessie. Voor de harde werker die opzoek is naar een avondje ontspanning, voor de moeder of vader die even het huis uit wilt, maar ook voor de buurtbewoner die eens iets nieuws wilt proberen bij de Hortus. Iedereen is welkom!

Goed om te weten: er zijn geen kussens of yogamatjes aanwezig in de Hortus. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen. De voertaal van de lessen is Engels. De Hortus beschikt niet over kleedkamers, kleed je daarom thuis om voor de les. Aanmelden? Klik hier voor tickets

De yogasessie start om 18:00 uur en duurt tot 19:00 uur. Tickets zijn te koop voor € 17,50 euro per stuk, per les. Het yoga ticket is inclusief entree tot de Hortus vanaf 16:00 uur.

Gegevens

Datum:
maandag 14 juni
Tijd:
18:00 tot 19:00
Kosten:
€17,50

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.