Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

ZING MEE! Presentatie

maandag 23 mei - 19:30 tot 21:00

Vrijwillige bijdrage

Zin om te zingen? Zing mee! Muziek maken ontroert, ontspant en verbindt. Zangliefhebbers hebben tijdens vier muzikale sessies samen geluisterd, onderzocht, ervaringen opgedaan en gezongen. Op maandag 23 mei vindt hiervan de presentatie plaats. Je wordt meegenomen in het resultaat en vrijblijvend uitgenodigd om mee te zingen. Beleef en geniet mee!

Repertoire
Voorbeelden van liedjes die zijn gezongen tijdens de sessies zijn: ‘Oh, Danny Boy’, ‘Rhythm of life’ (Cy Coleman), ‘Yesterday, when i was young (Charles Aznavour), Wade in the water (African American Spiritual) en ‘You are the reason’ (Calum Scott).

Hans Veldhuizen
De begeleiding is in handen van Hans Veldhuizen (1975). Hij is werkzaam als pianist, muzikaal leider, dirigent en workshop- en cursusleider voor verschillende culturele organisaties zoals Het Concertgebouw en de Nationale Opera en verbonden aan het conservatorium van Den Haag.

Praktische informatie
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Vooraf is er koffie/thee beschikbaar en we sluiten de avond af met een borrel.

Aanmelden en donatie
Om het bijwonen van dit programma voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken hanteren we geen vaste ticketprijzen, maar een donatiebeleid. Je kunt naar eigen wens en vermogen doneren.

Meld je aan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-zing-mee-338385850187

Iedereen is welkom!

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking tussen Nationale Opera & Ballet en het IJburg College. Het is onderdeel van IJBC in de Buurt.

Gegevens

Datum:
maandag 23 mei
Tijd:
19:30 tot 21:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

IJburg College
Pampuslaan 1 1087 HP

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.