Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Zomeropleiding vertrouwenspersonen

zondag 11 juli - 10:30 tot 17:00

Gratis

Vertrouwenspersonen zijn betrokken en professioneel opgeleide bewoners die anderen op professionele wijzen ondersteuning bieden om beter met hun situatie of problemen om te gaan. Ze zijn hulpverleners, ze luisteren, signaleren en leiden toe naar de juiste personen, instellingen, voorzieningen en activiteiten.

Tijdens drie professionele scholingsdagen doe je kennis en vaardigheden op die je ondersteunen in je rol als gecertificeerde of gediplomeerde Vertrouwenspersoon. Zoals gesprekstechnieken, leren je grenzen aan te geven en de eigen kracht en zelfredzaamheid van de ander te vergroten. We oefenen veel met praktijkvoorbeelden en rollenspelen. Je volgt de Opleiding Vertrouwenspersoon met andere betrokken professionals en bewoners, zodat we met en van elkaar kunnen leren.

Na de Opleiding Vertrouwenspersoon krijg je een Certificaat Vertrouwenspersoon en ga je aan de slag als voluntaire Vertrouwenspersoon bij de Assadaaka Community of binnen een andere organisatie. Ook op de arbeidsmarkt heeft een Certificaat Vertrouwenspersoon meerwaarde. Je ontvangt coaching en intervisie. Ook kun je je verder ontwikkelen door deskundigheidbevordering in de Verdiepingsmodule Vertrouwenspersoon te volgen en of een passende stage te vervullen.

Een nieuwe groep studenten begint in juli 2021.
De lessen vinden plaats op zondagen 11, 18, 25 juli 2021 tussen 10.30-17.00 uur, inclusief lichte lunch.

Wil je meedoen, neem dan contact op met de docent, de volledig bevoegde geestelijk verzorger van de Assadaaka Community. Je wordt uitgenodigd voor een individueel intake-gesprek.

06 272 641 38 of 0647440672 – [email protected]

Gegevens

Datum:
zondag 11 juli
Tijd:
10:30 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Assadaaka Community
Polderweg 300 1093 KP

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.