Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Zomerplein | Workshops voor een nieuwe wereld

vrijdag 24 juli - 14:00 tot 18:00

De wereld is in de war en moet opnieuw worden uitgevonden. Wie kunnen dat beter dan de kinderen van Amsterdam Oost? Deze zomer kun je op het Sajetplein bij het Plein Theater zelf een nieuwe wereld bouwen! We bouwen met bamboe, slingeren door de bomen en geven alles kleur. We maken hoofddeksels van melkpakken en boksen kunstwerken in elkaar.

Elke Funny Friday van 10 juli t/m 14 augustus tussen 14.00 tot 18′.00 uur gaan we aan de slag.

We gaan de hele wereld rond voor inspiratie. Zomerplein! Workshops voor een nieuwe wereld met Every Funny Friday, Building Bamboo in Asia. Elke vrijdag is er een freestyle bamboe bouw workshop. Bamboestieken is een kunstvorm van Bamboe. Met bamboe en elastiek kun je verbindingen en constructies maken en je ontdekt vanzelf of het stevig is of niet. Die constructies kun je ook weer aan elkaar vastmaken en zo bouw je steeds verder en groter.

Vandaag
Recycling in Africa
Tetra-Town

Elk boksjekunst zit vol unieke (rest)materialen die wij met zorg en plezier verzameld hebben. Kinderen maken hier kennis mee en worden onbewust gestimuleerd om ook eens rond te kijken in hun eigen wereld. ‘Wat gooi ik eigenlijk allemaal weg wat ik nog gebruiken kan?’ Ze maken een uniek kunstwerk met een persoonlijk verhaal. Kunst educatie voor kinderen in een unieke boks!

Boks je kunst is kunst-educatief project opgericht door Saar van Gerwen en Ellen Janssen.

Kosten €10 / €45 voor de reeks van zes workshops | €10 per workshop per kind | Stadspas groene stip €2,50 per workshop per kind

Meer informatie en inschrijven

Gegevens

Datum:
vrijdag 24 juli
Tijd:
14:00 tot 18:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Website:
plein-theater.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden