Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Event Series Event Series: Zoomeravond. In Artis

Zoomeravond. In Artis

zaterdag 21 september om 16:00 tot 21:30

Tijdens de 21e editie van de Zoomeravonden bruist het van het leven in Artis-Park. Zodra de avond goud kleurt en de picknickkleedjes worden uitgerold, komen allerlei geuren, kleuren, geluiden en smaken tot leven.

Net als voorgaande jaren staan de zaterdagavonden van juli en augustus in het teken van de Zoomeravonden. Ieder weekend kun je, na sluitingstijd van het park, genieten van livemuziek, rondleidingen, workshops en lekker eten.

Talent van het Conservatorium zorgt voor de perfecte zomerse sfeer met elke zaterdagmiddag zwoele, akoestische jazz-sessies. Als de avond valt, strijk je neer op het Muziekveld met je picknickkleed. En geniet van muziek van o.a. ROSEYE, Liam Pek, Boaz en Yori Swart.

Naast muziek is er nog veel meer te doen. Wandel mee tijdens één van de thema rondleidingen over eetbare tuinen, bedreigde diersoorten en seksuele diversiteit in het dierenrijk of ontdek de schemering in het park tijdens de avondrondleiding. De jongste avonturiers sparen deze zomer in het Planetarium hun ruimtepaspoort bij elkaar, doen mee aan kinderyoga of kunnen luisteren naar de poppenkastvoorstelling.

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 september
Tijd:
16:00 tot 21:30
Series:
Activiteiten Categorie:

Locatie

Artis
Plantage Kerklaan 38-40 1018 CZ + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.