Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Summerfestival | Buurthuis Archipel

vrijdag 12 juli 14:00 - 19:00

Gratis

Buurthuis Archipel sluit het seizoen knallend af met het Summerfestival. Qua muzikaal entertainment gaan we zo’n beetje de hele wereld over. Karavan di Arte is een zeer veelzijdige Zuid-Amerikaanse percussieband. En de Marokkaanse band, die op Internationale Mannendag, de sterren van de hemel speelde is er ook weer. Een heuse workshop sieraden maken door een professional. Voor de kids zijn er leuke spelletjes onder begeleiding. De Cooking Ladies zijn er natuurlijk ook voor heerlijke hapjes. En uiteraard zijn er drankjes. En verder is het een verrassing…

Die verrassing kunt ú zijn! Uniek is dat u zich tijdens het Summerfestival ook zelf kunt presenteren! Wilt u iets koken? Wilt u een activiteit organiseren? Wilt u het podium? Of wilt u iets anders? Stuurt u in dat geval een mail naar buurthuisarchipel@gmail.com onder vermelding van Presenteren Summerfestival. Vermeld in de mail duidelijk wat u wilt. Vervolgens nemen wij contact met u op om het te bespreken.

U mag natuurlijk ook komen om alleen feest te vieren. Mail dan ook maar dan onder vermelding van Komen Summerfestival. Vermeld s.v.p. met hoeveel mensen u komt. Iedere bezoeker ontvangt 1 gratis consumptiebon.

Gegevens

Datum:
vrijdag 12 juli
Tijd:
14:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Buurthuis Archipel
Makassarplein 1 1095 RP

Wijzigingen voorbehouden