Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

5 jaar Q-Factory | Non Phixion en meer | Q-Factory

woensdag 11 september 20:00

€28,75

Het was in 1995 dat ILL BILL, Goretex en Sabac, drie gevestigde MC’s uit Brooklyn, samen kwamen met DJ Eclipse en gezamenlijk Non Phixion werden. Slechts zes maanden later brachten ze hun eerste single: “Legacy” b / w “No Tomorrow” uit die wereldwijd meer dan 10 000 keer over de toonbank ging.

Vanaf het vroegste begin bezat de groep een unieke muzikale formule. Echte b-boyisms gecombineerd met een futuristische sound. Bill, Gore en ‘Bac hebben drie verschillende flows, drie verschillende stemmen en drie verschillende schrijfstijlen maar ze vullen elkaar op een indrukwekkende en krachtige manier aan.

In 2006 ging de groep uit elkaar en stortte alle leden zich op hun eigen solo projecten en de oprichting van nieuwe groepen zoals La Coka Nostra en Heavy Metal Kings . In 2015 is de groep herenigd en vierde ze hun 20-jarig bestaan. Enkele jaren later zijn ze sterker dan ooit in de originele bezetting! Verwacht een explosieve performance van ILL BILL, Goretex, Sabac en DJ Eclipse.

$KEER&BOO$

$KEER&BOO$ is een van de meest tot de verbeelding sprekende rappers van Nederland. Neem alleen al de titel van een van z’n laatste EP serie ‘De Polo Op Mijn Body Zit Vol Met Bloed Van Stervelingen Terwijl Ik 8.6 Drink’. Inderdaad staat zijn muziek vol met doodenge hiphop met zwaar overstuurde bassen van producer Yung Umbro. Zo bracht de 25-jarige Limburgse rapper al een hele lading aan projecten uit, waaronder zijn laatste single ’94 Death Row, een boombap-album (met een feature van Ray Fuego) en een featuring op het album van Zwangere Guy.

Nick ‘Sluwe Voszz’ Hoogzaad

Nick ‘Sluwe Voszz’ Hoogzaad rapt, dicht en schrijft. In 2008 vergaarde hij bekendheid door het spraakmakende Sluwe Voszz album ‘Gevangen Emotie’, dat gastbijdrages bevat van diverse Wu-Tang leden en voor een flink aantal optredens in binnen- en buitenland zorgde. Na twee daaropvolgende albums besloot hij zijn album ‘Mooi Weer’ dit jaar uit te brengen onder zijn eigen naam. Zijn liveshows werden goed ontvangen en kenmerken zich door veel energie, passie en liefde voor hiphop.

DJ Mickster van Jiggy zal voor en na de show de lekkerste platen draaien.

Gegevens

Datum
woensdag 11 september
Tijd
20:00
Kosten
€28,75

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Website
q-factory-amsterdam.nl

Wijzigingen voorbehouden