Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Allo Allo! The Unknown Episodes Show | Badhuistheater

6 december 2018 20:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 8:15pm, repeating until 9 december 2018

€16,69

Het is 1942 ,In het op een bestaand Frans dorp gebaseerde plaatsje Nouvion woont René Artois . Hij is de eigenaar van het plaatselijke café samen met zijn vrouw Edith. Hij heeft buiten haar weten om relaties met allebei de serveersters in het café, Yvette en Maria.

Het rustige leventje van René wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten, door de Duitsers te paaien met af en toe een gratis drankje en gratis “diensten” van zijn serveersters, in ruil voor moeilijk verkrijgbare artikelen zoals paraffine, suiker en boter.

Rond dezelfde tijd raakt René tegen wil en dank betrokken bij de activiteiten van het Franse verzet, dat zijn café als uitvalsbasis gebruikt om twee neergehaalde Engelse piloten terug te smokkelen naar Engeland. René moet wel meewerken omdat het verzet hem anders dreigt om te brengen wegens het bedienen van Duitsers in zijn café. Het verzet installeert tevens een geheime radio in het bed van Ediths moeder waarmee René contact kan houden met Londen.

 

Gegevens

Datum:
6 december 2018
Tijd:
20:15
Kosten:
€16,69
Evenement Categorie:

Locatie

Wijzigingen voorbehouden