Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Amsterdam College Tour | Lize Korpershoek | Crea Theater

woensdag 18 maart 20:00

Gratis

Lize Korpershoek is presentatrice, animator en documentairemaakster. Via verschillende kanalen deelt zij haar Adviezen van Lize en de samensmelting van haar katten Dirk en Dennie met heel Nederland. Eind 2019 onderzocht Lize waarom haar zin in seks binnen haar relatie altijd daalde, wanneer de eerste verliefdheid voorbij gaat. Dit resulteerde in haar documentaire “Mijn seks is stuk” bij de VPRO, waarna veel lof en media-aandacht volgde. En zij is de vrouw wier tandarts haar vertelde een expert te worden.

Woensdag 18 maart is ze bij Amsterdam College Tour te gast in CREA en zullen we het hebben over haar liefde voor animeren, katten en film.

Amsterdam College Tour (ACT) is een platform georganiseerd door een team van zes studenten van de UvA met een passie voor journalistiek en media. ACT is geïnspireerd op het televisieprogramma College Tour van Matthijs van Nieuwkerk. Maandelijks organiseert het team live-interviews met spraakmakende gasten, waarbij twee van de studenten het interview leiden. Daarnaast krijgen studenten in de zaal de gelegenheid om vragen te stellen aan de gast! 

Gegevens

Datum
woensdag 18 maart
Tijd
20:00
Kosten
Gratis

Locatie

Crea Theater
Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden