Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Amsterdams Studenten Cabaret Festival | Crea Theater

donderdag 23 mei 20:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 29 mei 2019 at 8:30pm

€7,50

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, die zich een jaar lang naast hun studie inzetten om het festival in goede banen te leiden en verder te laten groeien. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

Het ASCF bestaat uit drie avonden: twee halve finales en de finale. In de halve finales strijden beide avonden drie cabaretiers om een plek in de finale. Het publiek kiest van elke avond een winnaar die meteen doorstroomt naar de finale. Daarnaast geeft de organisatie nog een wildcard weg aan een derde halve finalist, waardoor er 3 finalisten in De La Mar staan, waar zij zullen strijden om de publieks- en de juryprijs, eerder gewonnen door De Partizanen, Tim Fransen, Pieter Derks en Kasper van der Laan.

Dit jaar vinden de halve finales plaats op donderdag 23 mei en woensdag 29 mei bij CREA. Kom langs voor een avond vol humor vanaf 20:30u. Kosten: €7,50

Check voor meer informatie Facebook en  ascf.nl

Gegevens

Datum:
donderdag 23 mei
Tijd:
20:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Crea Theater
Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden