Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bye Bye Baby (10+) | Maas Theater en Dans | Plein Theater

zaterdag 23 maart 19:30

€8,50

Over de stormbaan van het leven

Op een dag is alles ineens anders. Gisteren was je nog de oudste en begreep je alles. Vandaag ben je de jongste en snap je er niets meer van. Je wist dat dit moment zou komen, maar je had er toch een heel ander idee bij. Zelfs de normaalste dingen zijn ingewikkeld. Hoe moet dit? En waarom heeft niemand je dit verteld?
In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare.
In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen. Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt.

 

Maker/performer: Nastaran Razawi Khorasani Licht: Gé Wegman Dramaturgie: Tobias Kokkelmans Coaching: Moniek Merkx Campagnebeeld: Roosmarijn Knijnenburg

Gegevens

Datum:
zaterdag 23 maart
Tijd:
19:30
Kosten:
€8,50
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://oostblok.nl/evenement/bye-bye-baby-10-2/

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB + Google Maps
Website:
plein-theater.nl

Wijzigingen voorbehouden