Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Countdown Café | Charmplay – Electric Feathers – Nul26 | Q-Factory

dinsdag 18 juni 20:00

Gratis
Het Countdown Café brengt in samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars het populaire wekelijkse live radioprogramma ‘Countdown Café. Wekelijks is er een gratis concert in Q dat de basis vormt van het radioprogramma dat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.De muziek van de Nederlandse indiepop band Charmplay is een aanrader voor fans van Bastille, The Killers en The 1975. Een band met een verfrissende focus op het in beweging krijgen van het publiek. Hun feelgood indie-pop is zowel fysiek als mentaal motiverend vanwege de kenmerkende grooves die de hoopgevende en inspirerende teksten dragen.

Na de release van hun eerste single ‘One Minute Alone’ (2015) speelde de band shows in binnen en buitenland tijdens verschillende tours. Waaronder hun bekende zomertours waar de 4 jonge, energieke bandleden spelen met een bijzonder aanstekelijk enthousiasme langs de kust van Frankrijk.

Electric Feathers is een nieuwe band uit Amsterdam. Hun sound bestaat uit een hybride tussen edgy gitaren en zweverige synths, waarmee ze je terugbrengen naar de 80’s en 90’s. Denk aan luide hybride drums, een keytar op lsc en een in vlam gevatte blues-achtige gitaar . De dynamiek van een mannelijke en een vrouwelijke lead-vocal creëert een spannend elektrisch veld. Binnen een jaar zijn er 22 nummers geschreven en uitgebracht.

Nul26 staat voor zingende atonale gitaren geïnspireerd door onkunde en de negende van Mahler. Gedragen door een ritme sectie als een zestiger-jaren wasmachine. De buren worden gek!

Gegevens

Datum:
dinsdag 18 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Website:
q-factory-amsterdam.nl

Wijzigingen voorbehouden