Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Countdown Café | King Of The World | Hardland | Marvin Dee Band | Q-Factory

dinsdag 24 september 20:00

Gratis

Het Countdown Café is terug! In samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars brengt Q-Factory het populaire wekelijkse live radioprogramma ‘Countdown Café’ terug op de radio en op de planken. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

Nieuwe songs, geschreven samen met gitarist Stef Delbaere, laten een energieke versie horen van het bekende King of the World geluid en laat er geen twijfel over bestaan waarom KOTW al jaren in de top van het Europese roots circuit meedraait. Een reputatie opgebouwd in de afgelopen 6 jaar met vier succesvolle albums en optredens op onder meer festivals als North Sea Jazz Festival, Ribs ’n Blues en verschillende clubs!

Hardland maakt rock van deze tijd en vermengt deze op hun eigen manier met de geweldige sferen en karakteristieken uit de 70’s en 80’s. Ja, we hebben het over lange manen, dito gitaarsolo’s, kamerbrede toetsenpartijen en catchy meezingrefreinen.

De Rotterdamse akoestische pop-rock band Marvin Dee Band combineert frontman Marvin’s conservatorium-achtergrond in muziektheater met een rauw randje. De band is begonnen aan een nieuw hoofdstuk en trok zich afgelopen zomer terug in een muzikale bubbel in de GAM Studio’s (La Chapelle’s kleine zusje) in de Belgische Ardennen. De plaat verschijnt in september en nieuw materiaal hoor je bij deze editie van Countdown Café.

Gegevens

Datum
dinsdag 24 september
Tijd
20:00
Kosten
Gratis

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE + Google Maps
Website
q-factory-amsterdam.nl

Wijzigingen voorbehouden