Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Countdown Café | Lone – De Sjit – Stef Woestenenk | Q-Factory

dinsdag 11 juni 20:00

Gratis

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma ‘Countdown Café’ op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek. Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Lone is de samenwerking van twee vroegere bandleden. Nadat Alquin stopte besloten zanger Michel van Dijk en multi-instrumentalist Ferdinand Bakker hun eigen muziek te maken. Ze gingen samen op een inspirerende reis vol muzikale experimenten, op zoek naar de verhalen die hen beiden inspireerden. Dat leverde bijzondere muzikale pareltjes op.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, maar wanneer de bomen dan verdwijnen is daar; ‘De Sjit’.De driekoppige nederrock groep brengt namelijk niet meer dan muziek, gewoon in zijn puurste essentie. Dat maakt niet alleen de tekst eerlijk, maar ook de muziek.

Als frontman van de Amerikaanse retrorockband Moonyard en Eric Clapton-tribute band The Claptunes is Stef Woestenenk een bekende in de wereld van Achterhoekse popmuziek. Zijn hart ligt in de Britse en Amerikaanse muziek uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Tom Petty, Bob Dylan, Eric Clapton en Ronnie Lane mogen niet aan de setlist ontbreken.

Gegevens

Datum:
dinsdag 11 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Website:
q-factory-amsterdam.nl

Wijzigingen voorbehouden