Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Countdown Café | Roeck – Bywater Call (Canada) | Q-Factory

dinsdag 14 januari 20:00

Gratis

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma ‘Countdown Café’ op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De soulvolle rock van Roeck vindt zijn oorsprong in vroege muziek in Stones and Faces-stijl. Deze vintage Rock heeft een ‘back to the future feel’ uit de jaren 70. Een naadloze combinatie van soul, rock en pop in een klassieke bandset up: drums, bas, piano / orgel, gitaar en een vocalist met de ruwheid van Joe Cocker, de ziel van Otis Redding en de rock ’n roll swing van The Faces.

De in Toronto gevestigde band Bywater Call debuteerde begin 2017.In juli 2018 werd Bywater uitgeroepen tot de Toronto Blues Society Talent Search Winner op het TD Toronto Jazz Festival en volgde die tweede in de Road to Memphis-competitie om Toronto te vertegenwoordigen op de International Blues Challenge. De 7-koppige band maakt gebruik van de geluiden van southern soul, gospel en blues en beschikt over krachtige leadzang en slide-gitaar.

Gegevens

Datum
dinsdag 14 januari
Tijd
20:00
Kosten
Gratis

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE + Google Maps
Website
q-factory-amsterdam.nl

Wijzigingen voorbehouden