Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Donderdag docu | Ik ben het allemaal zelf | De Nieuwe KHL

6 december 2018 20:30

€7,50

Na het winnen van de Photo Academy Award en de Nationale Portretprijs ging het hard met de carrière van Robin de Puy. Onder andere de Volkskrant, Linda, en Vrij Nederland maken veelvuldig gebruik van fotografe Robin de Puy. Maar het werk bracht haar minder bevrediging en ze vraagt ze zich af of ze wel genoeg uit haar talent haalt.

De Puy staat echter voor een dilemma: reizen in haar eentje, ver van huis, vindt ze het engste wat er is. Toch zet ze de stap, ze reist naar Amerika en huurt een motor voor een road trip. Maar dan vliegt de angst haar opnieuw naar de keel. Het liefst zou ze zich opsluiten in haar motelkamer. Hoe gaat ze deze reis voortzetten?

We zien hoe Robin de uitdaging aangaat en kriskras door Amerika rijdt, waarbij ze haar route puur op intutie bepaalt. We zien hoe ze de mensen uitkiest die ze wil fotograferen, met haar unieke, soms meedogenloze, maar altijd open en eerlijke blik. De film laat van dichtbij zien hoe Robin worstelt met haar onzekerheden, maar ook hoe ze zichzelf via haar foto’s beter leert kennen.

Entree film euro 7,50 | 5,00 studenten en stadspashouders.
De donderdag docu is helemaal compleet met een diner voorafgaand in ons restaurant. Reserveer een tafel via Bookdinners.nl of bel 020 77 91 575

Gegevens

Datum:
6 december 2018
Tijd:
20:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Wijzigingen voorbehouden