Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Duurzaamheidsmarkt Oost | Jungle Amsterdam

15 december 2018 13:00 - 17:00

Gratis

Geef eens een duurzaam kado aan je geliefde deze Kerst. Een adviesrapport hoe je huis te verduurzamen, een set zonnepanelen, een balkontuin of daktuin, of een groene muur voor in huis. Of wat dacht je van het opknappen van je tuin om wateroverlast tegen te gaan en fijnstof uit de lucht te vangen. Je kunt ook een adviesrapport voor je huis laten maken, wat kun je allemaal laten doen om aardgasvrij te worden? Of begin je liever met een infraroodmeting en rapport om te onderzoeken waar jouw huis warmte verliest.

Een informatiemarkt met duurzame ondernemers uit Amsterdam Oost, die u graag informeren over allerlei duurzame maatregelen die u kunt nemen in en om uw huis. Hoe kunt u uw huis optimaal isoleren, is het verstandig om een nieuwe gasketel voor de CV aan te schaffen, en hoe zit het met dat nieuwe fornuis, of is het verstandig om een inductiekookplaat te nemen? Of ga je je huis bij verwarmen met infraroodpanelen en hoe werkt dat dan?

Kom met al je vragen naar de Duurzaamheidsmarkt in de Jungle en laat je informeren over de nieuwste ontwikkelingen en wat wel of niet haalbaar is voor jouw thuissituatie. De aanwezige experts wijzen je graag de weg in deze duurzaamheidsjungle.

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Wijzigingen voorbehouden