Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Energie-en bespaarmarkt | Jungle Amsterdam

vrijdag 28 juni 16:00 - 19:00

Gratis

Een markt voor huurders, eigenaren en VvE’s over energie en energiebesparing, met veel informatie en bedrijven die allerlei producten aanbieden om je huis te verduurzamen, energie te besparen, of duurzame energie op te wekken. Daarnaast ook informatie over groen en groenprojecten.

Zo is er informatie over zonnepanelen, warmte vasthoudende verf, kleine isolatie maatregelen, het klimaatbestendig maken van je tuin, buurtmoestuinen en nog veel meer.

Op de markt kunt u met aanbieders in gesprek, u laten voorlichten en actief deelnemen aan workshops.

Tevens is er voor de bezoekers van de markt een boekje beschikbaar met handige informatie en bespaartips.

En we gaan officieel het eerste zonnepaneel, op het dak van de Dapperschool leggen. Daarna zullen er nog 156 volgen. Dit project wordt uitgevoerd door Zuiderlicht, die overigens ook op de markt te vinden zijn.

Andere stands op de markt zijn van: ThermiQ, Thermoshield, Duurzaam Bouwloket, ThuisBaas, Samenom, IsoBooster, Oost-Indisch Groen, Imker Mariken den Goede en natuurlijk Jungle zelf. Tijdens deze markt kun je je ook inschrijven voor diverse projecten van de Jungle en/of afspraken maken met de andere aanbieders.

De markt is bedoeld voor iedereen, dus ook als je geen eigen huis hebt en niet veel om te investeren ben je van harte welkom. Er is naast grote projecten ook veel aandacht voor de kleine maatregelen, die iedereen kan treffen en die een direct positief effect hebben op je wooncomfort en energierekening.

 

Gegevens

Datum
vrijdag 28 juni
Tijd
16:00 - 19:00
Kosten
Gratis

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS
Website
www.jungle.amsterdam

Wijzigingen voorbehouden