Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gipsy Saloon | Ogto Gadjè | De Nieuwe KHL

vrijdag 31 januari 19:00

€5,00

Heerlijk eten en drinken en tegelijk luisteren naar muziek uit het hart. Klinkt goed? Dat is het ook! Iedere maand kunt u in De Nieuwe KHL getuige zijn van een wonderlijke transformatie. Dan verandert een Hollands muzikantengezelschap in een opzwepend zigeunerorkest met eigen composities en Russische, Yiddische en Joegoslavische nummers. Sluit je ogen, luister naar de ziel van de muziek en proef het eten voor een minireis naar het Oosten.

De bevlogen musici van Ogto Gadjè hebben zich helemaal in de zigeunermuziek verdiept en voegden er een eigen twist aan toe. Van Hongaarse nota’s en Roemeense doina’s tot Jiddische Klezmer, Russisch/Poolse liedjes en zigeuner- jazz in de stijl van Django Reinhardt en Stephane Grappelli. Zelfs Zuid-Amerikaanse bossanova’s en tango’s zijn Ogto Gadjè niet vreemd, geheel in de geest van zigeunermuziek: zuivere cross-over.

Ogto Gadjè bestaat inmiddels drieëntwintig jaar en ontving in 2011 de prestigieuze Gouden Viool, een onderscheiding die tweejaarlijks wordt uitgereikt door de Nederlandse Sinti- en Roma-gemeenschap aan groepen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het uitdragen en onderhouden van de zigeuner(muziek)cultuur in Nederland.

Reserveren voor het eten kan via: www.bookdinners.nl | 020 779  1575

Gegevens

Datum
vrijdag 31 januari
Tijd
19:00
Kosten
€5,00

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

Wijzigingen voorbehouden